Bejelentés


Tiszta fény


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Szeretettel Üdvözlöm.

"Válaszd azt a munkát amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod"

 

A nevem Nagy Viktor,1971.október 9.-én születtem Budapesten.

Elég fiatalon kezdtem el érdeklödni az alternatív  dolgok iránt ami nem  csak az orvostudományon alapul. Életem során mindig a megérzéseimre halgattam  ez sokat segített a munkámban.
Ezáltal kerültem mindig egy kicsit közelebb az utam felé. Felnőttként ismerkedtem meg a gyógyászat alternatív módjaival. Az első beavatás olyan érzés volt, mintha egy számomra kedves, rég nem tapasztalt dolgot kapok vissza. A kesőbbiekben egyre inkább a  "megtaláltam a hivatásom" érzés lett úrra rajtam. Az első időszakban inkább a családi baráti körben gyógyítottam  aztán egyre több  ember keresett fel, és kért segitséget tőlem. A pozitív gyógyulási történetek, a siker érzésével töltöttek el .
Volt egy időszak az életemben, amikor félre kellet - e fajta tudásomat tenni és mást csináltam, de itt az én időm és újra a gyógyítás területén tevékenykedem.

 

Végzettségeim: Arolo Mester- tanár (2010), Reiki Mester (2007), Szellemgyógyászat (2007), Pszí-sebészet (2010), Lágy csontkovácsolás (2007), BaBandi (2011), Korokan masszázs (2014), Metamorf masszázs (2017),

 

Kellemes időtöltést: Nagy Viktor

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!